Vesvuonkatu 27

Moisio, Lohja | Omakotitalo | Alak.3h,k,iso eteishalli, khh,kph,parvi, terassi markiisilla, yläk. 2 isoa mh, aula, kph,sauna, parveke

370 000 €

Velaton hinta

169 m2

Pinta-ala

5

Huoneita

1952

Rakennusvuosi


Hurmaava moni-ilmeinen koti Lohjan Moisiolla upealla puutarhatontilla

Tämän kauniin keltaisen talon puutarhassa kukkivat keväisin omenapuut ja suihkulähde solisee pionien ja saniaisten suojassa. Puutarhan perällä sijaitsee kauniisti kunnostettu saunarakennus tunnelmallisena ja kutsuvana. Puusaunassa voi nauttia pehmeistä löylyistä ja perinteisestä tunnelmasta rauhoittavassa ympäristössä.

Talon kutsuva sisäänkäynti on vuonna 2007 valmistunutta laajennusosaa. Astuessasi sisään avaraan, korkeaan aulaan voi heti aistia kaikki tarkoin harkitut ratkaisut. Värimaailma läpi talon toistaa rauhallisia kerman, maitokahvin ja beigen sävyjä. Aulassa sijaitsee koristeelliset yksilöllisesti valmistetut ranskalaistyyliset takorautaiset kierreportaat, jotka johdattavat parvelle. Parvelta avautuu näkymä alakerran huoneeseen. Tämä tila sopii loistavasti esimerkiksi vierashuoneeksi tai makuuhuoneeksi.

Aulasta noustaan muutama porras talon pääkerrokseen. Vaalean kermanvärinen romanttinen laadukas Villa keittiöiden Saarni keittiö. Keittiön kivitasoilla on runsaasti työskentelytilaa ja upeat Festivon kylmäkoneet sekä viinikaappi. Keittiön näkymä avautuu valoisaan ruokailuhuoneeseen, jonne lämpöä ja tunnelmaa tuo kaunis pönttöuuni. Tässä keittiömaailmassa on ripaus ranskalaista tunnelmaa ja se on jokaisen kotikokin unelma.
Tässä kerroksessa on myös tunnelmallinen kylpyhuone poreammeella ja muilla laadukkailla yksityiskohdilla tunnelmasta vastaa ammeen yllä kimmeltävä tähtitaivasvalaistus ja lasitiilisisäikkuna, joka päästää luonnonvalon kulkemaan myös tähän tilaan.


Ruokailutila soljuu tunnelmalliseen olohuoneeseen, jossa kattoa koristaa kauniit rosetit ja tunnelman takaa iltaisin tilaan suunniteltu tausta valaistus. Olohuoneesta on käynti pariovin suojaisalle terassille. Kodin toiseen kerrokseen noustaan leveitä kauniita vaaleita puisia portaita pitkin yläkerran aulaan. Kodin toinen kerros on varattu rauhoittumiselle ja unelle. Masterbedroomista on käynti kauniille takorautakaiteiselle parvekkeelle.

Kylpyhuone-ja saunaosasto löytyvät yläkerrassa. Saunassa lauteet toistaa talon väriteemaa ja saunan ikkunat päästävät luonnonvalon tähänkin tilaan kauniisti. Alakerran WC:ssä on

Tämä koti on rauhallinen ja täynnä hyvää energiaa. Varaa itsellesi esittelyaika ja tule ihastumaan tähän kauniiseen kotiin, jossa on ripaus Ranskaa ja Tanskaa.

Sovi esittely!

Suvi Ahlfors 0500 505 838

Ota yhteyttä tai jätä viesti

Perustiedot

Kohdenumero21879000
SijaintiLohja, Moisio
Vesvuonkatu 27
TyyppiOmakotitalo
HuoneistoselitelmäAlak.3h,k,iso eteishalli, khh,kph,parvi, terassi markiisilla, yläk. 2 isoa mh, aula, kph,sauna, parveke
Huoneiden lukumäärä5
Makuuhuoneiden lukumäärä3
SaunaOma sauna
Asuinpinta-ala169,0 m2
Kokonaispinta-ala190,0 m2
KuntoHyvä
Kerros1 / 2
Rakennusvuosi1952
Käyttöönottovuosi1952

Hinta ja kustannukset

Velaton hinta370 000,00 €
Myyntihinta370 000,00 €
Kiinteistövero322,00 € / vuosi

Tilat ja materiaalit

Tilojen kuvausYläkerran aulassa parketti, helmipaneelia katto ja seinät, alakerran ison sisäänkäynti hallissa lattiassa laatta, isot ikkunat, ihastuttavat kierreportaat parvelle, kiviseinä, ledivalot. Kellarissa tekninen tila ja rossipohja.
OlohuoneLattiassa parketti, uloskäyntipariovista terassille, jossa markiisi, halogen valaistus himmennyksellä, rosetti, seinät tapetoitu. Olohuoneen vieressä ruokailuhuone, pönttöuuni, ikkunalaudat, laatoitettu lattia, seinät tapetoitu.
MakuuhuoneYläkerrassa 2, isoa makuuhuonetta, toisesta käynti parvekkeelle, liukuovikomerot, lattia parketti, toinen makuuhuone laminaatti, kaapistot kuuluu. Alakerran laajennusosassa makuuhuone, josta käynti terassi josta näkymä myös parvelle.
KodinhoitohuoneIso tilava kodinhoitohuone, Puustellin kaapistot, iso ikkuna, kuivauskaappi, lattialla lattiakaivo ja laatat, välitilat laatoitettu, ledivalaistus, mdf katto. Pesukone ja kuivausrumpu sopimuksen mukaan.
Saunan kuvausYläk. kph ssa sauna, ikkuna, harvian sähkökiuas, ledivalaistus, lauteet vahattu 2022. Ihastuttava pihasauna, jossa pukuhuone, saunan puolella puukiuas, pata, ledivalaistus.
SäilytystilatUlkona puuvaja ja ent. autotalli. Sisällä runsaasti kaapistoja.

Lisätiedot

LämmitysjärjestelmäHyvä tehty 2007
TVKiinteistössä on kaapeli-tv-liittymä
Kiinteistötunnus444-6-148-11
Tontin omistusOma
Tontin pinta-ala1 178,0 m2
RakennusmateriaaliPuu
KattoHarja
ViemäriKunnan
IlmanvaihtoKoneellinen poisto alak, parvella, khh. Kph ssa oma kanavapuhallin.
EnergiatodistusEi ole
MaastoPihakivetys, kaunis hoidettu suojaisa puutarhatontti, puutarhassa vesielementti, omenapuita 5kpl, karviaisia, pioneja, tuija aitaa.
KaavoitusAsemakaava
Muuta tärkeää tietoaKeskuspölynimuri alakerrassa. Salaojat ja patolevyt tehty 2007, käyttövesiputket muovia 2007 (lukuunottamatta 3 alak.kphsta yläkerran kph seen), viemärit muovia kadulle asti 2007 (3m pätkä kellarissa vanhaa valurautaa), ikkunat tehty käsityönä vanhan mukaan 1983, sähköjä uusittu vanhassa osassa -80 luvulla, laajennusosassa 2007, ledivalaistus 2005. Roskakatos.
Ota yhteyttä kohteen välittäjään

Suvi Ahlfors